Kuidas Facebooki kontot kustutada või desaktiveerida

Uurige Oma Ingli Arv

  kustuta Facebooki konto|deaktiveeri fb

Kas olete mures oma veebipõhise privaatsuse pärast? Või oled Facebookist sõltuvuses ja väsinud Facebookis aega raiskamast? Põhjuseid, miks inimene nii otsustab, on mitu Facebooki konto kustutamine .



Sa kindlasti naudid Facebooki. Internetis kohatud inimestega rääkimine ja vestlemine peab olema lõbus. Abiks peab olema ka uudiste ja teabe jagamine. Facebooki konto omamine pole probleem. See on üks parimaid veebiplatvorme inimestega ühenduse loomiseks kogu maailmas. Kuid probleem tekib siis, kui mõelda, kui palju aega kulub Facebooki kasutamisele. Kas kasutate Facebooki liiga palju? Kas see segab teie igapäevast rutiini? Kas sellest on saanud teie karjääri takistus? Kas olete Facebookiga rohkem seotud kui muude oluliste ülesannetega? Kui jah, siis on parem oma Facebooki konto deaktiveerida ja nautida kvaliteetaega pere ja sõpradega. See artikkel aitab ka teid kustutage Facebooki konto jäädavalt.

Siiski, kui kasutate Facebooki sageli, kuid suudate oma ülesanded siiski täita. See on hea. Või soovite jätkata Facebooki kasutamist, kuid peate mõneks ajaks pausi tegema? Kui jah, siis peate õppima, kuidas oma aega hallata ja kuidas Facebooki kontot desaktiveerida. Deaktiveerige Facebooki konto ajutiselt ja naaske uuesti sellesse hämmastavasse Facebooki maailma, kui olete selleks valmis.

Sisukord

Mis on Facebooki konto kustutamine?

Facebooki konto kustutamine tähendab kõigi Facebooki üles laaditud andmete kustutamist. Iga foto ja olekuvärskendused kustutatakse teie kontolt. Ja inimesed ei näe teie profiili. Kuid teie sõbrad, kellega olete vestelnud, on nende kontodel nähtavad. Nad näevad teie varasemat vestlust nendega.

Mis juhtub, kui kustutate oma konto jäädavalt?

  • Kõik teie postitused, fotod, videod ja kõik, mille olete oma Facebooki profiilile üles laadinud, kustutatakse. Te ei saa midagi tagasi nõuda.
  • Teie kontot enam uuesti ei aktiveerita.
  • Te ei saa kasutada Messengeri sisselogimine teie kontoga ühendatud funktsioonid.
  • Te ei saa Facebooki sisselogimist kasutada üheski teises rakenduses, millega olete oma Facebooki ühendanud.
  • Mõned teie sõnumite koopiad on siiski nähtavad teie sõbra kontodel.

Kas soovite lihtsalt Facebookis pausi teha ja mitte oma kontot jäädavalt kustutada? Jah, nagu varem öeldud, on ka Facebookil see funktsioon. Teil on selleks Facebooki desaktiveerimise valik. Mis tähendab, et võtate Facebookist teatud perioodiks puhkuse ja aktiveerite uuesti oma Facebooki sisselogimise.

Mis juhtub, kui lülitate Facebooki konto ajutiselt välja?

  • Inimesed, sealhulgas teie sõbrad, ei näe teie Facebooki profiili.
  • Saate oma Facebooki sisselogimise uuesti aktiveerida vastavalt oma soovile.
  • Teie postitusi ja üleslaadimisi ei kustutata. Inimesed näevad teie postitusi kohe, kui oma Facebooki konto uuesti aktiveerite.
  • Saate siiski kasutada Messengeri sisselogimisfunktsiooni. Isegi kui teie Facebook on deaktiveeritud, saate sõpradega vestlemiseks kasutada Messengerit.
  • Lisaks saate kasutada Facebooki sisselogimine teiste teie Facebooki kontoga ühendatud rakenduste jaoks. Facebooki konto ajutiselt desaktiveerimisel saate endiselt oma rakenduste andmeid oma kontolt salvestada.
  • Ja jah, võite Facebooki tagasi tulla, kui soovite.
PayPal – kuidas oma Acc deaktiveerida... PayPal – kuidas konto desaktiveerida

Kas soovite Facebooki konto jäädavalt kustutada või Facebooki konto ajutiselt desaktiveerida , see on sinu valik. Mõistke oma olukorda hoolikalt ja otsustage, milline otsus teile sobib. Nüüd, kui soovite Facebooki desaktiveerida, järgige alltoodud samme:

Sammud Facebooki konto desaktiveerimiseks

Samm 1: Logige sisse oma Facebooki kontole,

2. samm: Klõpsake tiitliribal oma Facebooki lehe paremas ülanurgas rippmenüü nuppu. See on koht, kus pääsete juurde oma rühmalehtedele, saate hallata reklaame, avada seadeid ja nii edasi.

  kliki| deaktiveeri fb

3. samm: Klõpsake rippmenüü seadistusvalikul,

  üldised kontoseaded | deaktiveeri fb 4. samm : avage konto haldamine

Nüüd näete vasakpoolsel külgribal mõningaid valikuid, klõpsake vahekaardil Üldine, et avada 'Üldised konto seaded'. Näete oma nime, Facebooki kasutajanime kontakti ja muid üksikasju. Nüüd klõpsake valikul Konto haldamine nuppu 'Muuda'.

  mangae-account|deaktiveeri fb 5. samm: Haldamise lehel näete jaotist 'Inaktiveeri oma konto'. Klõpsake linki 'Inaktiveeri oma konto',

544 inglinumbri tähendus

6. samm: Teie konto kinnitamiseks peate lisama oma parooli.

Täitke tekstikast õige parooliga ja klõpsake nuppu 'Jätka'.

  kinnita-parool | deaktiveeri fb 7. samm: Valige, miks soovite deaktiveerida,

Esitage põhjused, miks soovite Facebookist lahkuda, ja klõpsake nuppu 'Deaktiveeri'.

mida tähendab kasside unistamine

  kliki-deaktiveeri | deaktiveerige Facebooki konto

Kui järgite neid samme hoolikalt, saate Facebooki konto deaktiveerida.

Kustutage Facebooki konto jäädavalt

Kui kavatsete oma Facebooki konto jäädavalt kustutada, on parem omada oma teabest koopiat. Laadige oma teave Facebookist eelnevalt alla, kuna te ei saa hiljem andmeid hankida.

Samm 1: Esmalt logige sisse oma Facebooki kontole. Klõpsake oma tiitliriba paremas ülanurgas rippmenüü nuppu,

2. samm: Minge seadetesse,

3. samm: Klõpsake seadete lehe vasakpoolsel külgribal valikul „Teie Facebooki teave”. See avab teie Facebooki teabe.

  sinu-facebooki-teave| kustuta facebooki konto

4. samm: Klõpsake 'Kustuta oma konto ja teave'

5. samm: Klõpsake 'Kustuta konto'

Pärast jaotise 'Konto ja teabe kustutamine' avamist näete järgmist lehte. Lihtsalt klõpsake nuppu 'Kustuta konto' ja teie konto kustutatakse jäädavalt. Facebooki konto kustutamiseks kulub aga umbes kaks nädalat, kui te midagi ei tee, st ei ürita pärast ülalnimetatud Facebooki konto kustutamise samme Facebooki tagasi sisse logida.

  konto kustutamine | kustuta facebooki konto Järeldus

Kui kustutate oma Facebooki konto, ei kustutata seda kohe. Facebook võtab teie konto täielikuks kustutamiseks veidi aega. Facebook võimaldab teil oma konto säilitada 30 päeva jooksul pärast kustutamist (varem oli see kaks nädalat). Pärast seda perioodi kustutatakse teie konto jäädavalt. Kuid kuu aja pärast on teil piisavalt aega meelt muuta. Kui logite selle aja jooksul oma kontole sisse, siis teie konto kustutamise taotlus tühistatakse ja saate oma konto taastada.

Uurige Oma Ingli Arv